Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd strömming

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ihop 2 strömmingar med köttsidorna mot varandra och panera dem i ströbröd Stek dem med smör i stekpanna.
  2. Blanda ihop ättickslagen och koka ihop den en stund. Låt svalna.
  3. Varva strömming och rödlök i en burk med ett bra lock och häll över lagen.
  4. Låt dra i 2 dygn.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • enAnnan 30 mars 2008

    Jag säger bara: Jättegod!!

  • Arkenstone 11 juli 2009

    Mmmm... Varför gör jag inte det här oftare?? På knäcke!

  • kekke46 15 mars 2014

    Mums älskar inlagd strömming så gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.