Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd syltad ingefära med citrongräs

 
Skriv ut

Mycket god ingefära som passar till både wookat, varmrätt eller dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala ingefäran och dela den i cirka 2 - 3 cm långa bitar. Koka den mjuk i vatten ca 40 minuter. Koka upp strösockret och ½ dl vatten. Lägg ner ingefäran och låt den sjuda i sockerlageni ca 30 minuter. Lägg i citrongräs och sjud ytterliggare några minuter.
  2. Häll upp på väl rengjorda heta burkar. Häll den heta lagen över och förslut. Jättegottt ill glass eller i wooken tillsammans med kött och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.