Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagda äpplen med kanel och mynta

 
Skriv ut

Kan ätas på en gång. Hållbar i ca 6 månader på sval plats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena. Skär itu och ta ur kärnhusen.
  2. Koka upp vatten, saften av citron,socker, kanel , hackad myntan
  3. Lägg i äpplena . Låt dem koka tills de är mjuka men inte faller sönder.
  4. Lägg äpplena i varma, rena glasburkar. Häll på lagen. Sätt på lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.