Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagda rödbetor med vitlök och timjan

 
Skriv ut

Goda att äta till pytt i panna eller kalops.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta och skölj rödbetorna väl, men var försiktig med skal och rotspets för om rödbetssaften sipprar ut försämras både smak och färg. Koka rödbetorna på svag värme under lock tills de är mjuka, ca 20-30 minuter. Spola dem i kallt vatten och dra av skalet.
  2. Varva rödbetor, tärnad pepparrot, halverade vitlöksklyftor och timjan i en glasburk. Koka upp ingredienserna till lagen några minuter. Lyft upp timjanskvistarna och vitlöken och häll den heta lagen över rödbetorna. Sätt på lock och förvara svalt. Rödbetorna är färdiga att ätas efter 1 vecka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.