Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagda tomater med timjan

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott till italienska charkuterier eller annat kallskuret, i sallader eller på en buffé.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj tomaterna noga. Varva tomater och timjankvistar i en väl rengjord glasburk. Koka upp vinäger, socker, vatten och lagerblad. Häll den heta lagen över tomaterna, den ska täcka. Låt tomaterna stå i kylen ett par dagar innan de äts. Satsen ger, ca1 burk på 1,5 liter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • heskriv 28 juli 2011

    Hur länge håller sig inlagda tomater?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.