Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Iranks örtomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Även kallad Koksabz

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa först ihop ägg och mjöl, blanda sedan i hackat grönt, salt och peppar.
  2. Spara lite grönt till serveringen.
  3. Hetta upp fettet i en stor stekpanna och häll i smeten.
  4. Lägg på lock och stek på medelvärme tills omeletten fått färg på undersidan och stadgat sig, men fortfarande är krämig på ytan.
  5. Vände den med hjälp av en tallrik och stek andra sidan.
  6. Låt svalna och dela omeletten i bitar.
  7. Garnera med granatäppelkärnor, kryddgrönt och en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.