Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Irenes goda fiskgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här kommer receptet på en fantastiskt god fiskgryta som jag komponerade i hop i förrgår. Jag kände att den blev så lyckad att jag ville dela med mig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta på potatisen så att den kokar medan ni gör fiskgrytan. (använd vattenkokaren så går det ännu snabbare)
  2. Börja sedan att hacka lök o purjolök smått o fräs detta i grytan. Tillsätt sedan hackad paprika Då det har fräst färdigt (bränn det inte) häller ni i all vätska o mjöl, kryddor, buljong o fond.
  3. Medan det kokar upp skär ni fisken i lagom stora bitar (ca 1 1/2 cm stora ) Tillsätt fisken i grytan o rör om. Ni måste nu fortsätta att röra ofta såd et inte bränenr fast. Låt koka ca 8 min så fisken blir genomkokt, häll i räkorna o persiljan eller dillen o låt koka med sista minuten.
  4. Smaka av o krydda ev mer efter egen smak

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hellea 28 november 2009

    Mumsfillibabba!! Enkelt och gott, kommer att ätas många gånger. Perfekt mat att bjuda på.

  • suss41 25 maj 2011

    Tack för receptet. Det blev supergott även fast jag hoppade över laxen och purjon som jag inte hade hemma. Ska testa med det nästa gång, för denna rätt kommer jag garanterat att göra igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.