Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Irenes kaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Vet ej det riktiga namnet på denna kaka, men det är som moccaruta fast ljus. Jättegod! Receptet är skrivet på gamla mått, men en kkp är 1 1/2 dl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och socker. Tillsätt vattnet. Rör ihop mjölet och bakpulvret och vänd ner i ägg, socker och vatten. Grädda 15-20 minuter på 175 grader.
  2. Glasyren: Smält smöret, tillsätt socker och vaniljsocker. Låt svalna och tillsätt äggen.
  3. När kakan är klar och har svalnat, bred på glasyren och strö över kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.