Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Irénes pizzapaj

 
Irénes pizzapaj Irénes pizzapaj Irénes pizzapaj
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Egen komposition gjord för många år sedan. "But still going strong".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Hacka ihop smör och mjöl. Tillsätt vattnet och knåda snabbt ihop till en deg. Tryck ut den i en pajform. Nagga och förgrädda ca 10 min. i 200 grader.
  2. Fyllning: Fräs hackad lök gyllene i matfett. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt övriga ingredienser till fyllningen. Låt koka ihop en stund, till lagom konsistens.
  3. Fyll pajskalet och garnera med tomatskivor och riven ost. Grädda i 200 grader ca 20-25 minuter.
  4. Servera med grönsallad och en kall sås gjord på creme fraiche, pressad vitlök, salt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.