De här våfflorna är värda att prova. Det är inget fel, det ska inte vara något ägg.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det här var helt OK, men jag mätte väl inte smäl margarin så noga, tog en skvätt olja med, första satsen blev bra, men andra omgången (ny smet) fastnade rätt gärna. Smaken helt OK o rykande åtgång... :)
Förresten jag glömde säga att jag bytte ut 1 1/2 dl vetemjöl mot grahamsmjöl, men tror inte det hade med fastbrännandet att göra eftersom det gick bra första smeten, tror jag var för snål på fettet i andra.
Jag halverade alla ingredienser utom fettet, men de fastnade i mitt gamla svenska våffeljärn. Fick byta till en non-stick apparat av italienskt märke.