Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isad hallonsoppa med mjuk maräng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna soppa kan man göra ett par dagar innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

halvera och skrapa ur vaniljstången med en kniv. lägg vaniljstång och frön, socker, vin, vatten och hallon i en kastrull, koka 5 minuter. mixa soppan med en stavmixer eller i en blender, sila genom finmaskig sil. ställ soppan att kallna. Om du har en blender: mixa soppan med mycket is strax före servering så att den blir riktigt kall. Annars kan du ställa soppan i frysen i ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lua 7 mars 2008

    ...med mjuk maräng. Har jag missat nåt, läser om maräng i recernamnet men kan inte läsa nånting om maräng i receptet... Hur skall man göra dem och hur skall de serveras till hallonsoppan?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.