Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isad melon med hallongrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Häftigt att servera en solig kväll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela melonerna stående, på mitten, gärna i zick-zackmönster så du får 2 st halvor. Gröp ur köttet som skärs i små bitar och blandas med hallonen. Vispa grädden med sockret och rör i gräddfilen och melonbitarna samt det mesta av hallonen.
  2. Blanda inte detta förrän precis innan det ska ätas, annars saftar röran och blir blöt. Ställ melonhalvorna på en bricka eller i en skål med krossad is, fyll dem med grädden och garnera med hallon. Servera omgående.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.