Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ischoklad med kokosflakes

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Ischoklad med twist!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosoljan i en skål. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten. Rör om och ta från värmen när chokladen har smält. Vänd ner kokosflakesen och skeda upp i ischokladformar.
  2. Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper/bakplåtspapper mellan varje lager.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.