Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ischoklad med mintsmak

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Jag älskar mint!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar. Lägg dem och kokosfettet i en skål och sätt den över en kastrull med kokhett vatten så att choklad och fett smälter. Rör om. Smaksätt smeten med pepparmyntsolja.
  2. Ställ ut ischokladformar på en bricka. Fyll formarna och ställ dem svalt att stelna. Förvara ischokladen i burk med lock och lägg ett smörgåspapper mellan lagren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.