Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ishavssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör gärna en dubbel sats och frys in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar, skala och skär lök, potatis och palsternacka i småbitar. Koka upp mjölken och vattnet med buljongtärningarna, lägg i grönsakerna och låt koka i ca 15 min.
  2. Kör soppan i matberedaren och häll tillbaka den i kastrullen. Lägg i fisken och låt koka på svag värme i 5 min. Späd eventuellt med mer vatten eller mjölk om det behövs.
  3. Smaka av med salt och peppar och en klick margarin. Strö över det kryddgröna innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.