Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Israelisk kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera som förrätt med ett gott bröd, eller som huvudrätt tillsammans med en pastasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar.
  2. Skala apelsinerna med hjälp av en vass kniv. Skär fruktköttet i jämna skivor. Skala, dela, kärna ur och skär avocadoköttet i skivor. Skala och skiva rödlöken tunt. Rör samman alla ingredienserna till dressingen och smaka av den väl.
  3. Lägg alla salladsingredienserna snyggt på ett fat och häll dressingen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.