Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Iste rouge

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jordgubbste för sommarbruk, läskande och inte så sött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och häll det över teet. Låt det dra 3 min. Sila upp och låt det kallna.
  2. Smaksätt med jordgubbssaft och citron. Lägg i snoppade, tunt skivade jordgubbar och mosa lätt (muddla) med en träsked och kyl drycken väl.
  3. Fyll fyra höga glas med is och häll på jordgubbsteet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.