Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isterband med dillstuvad potatis

(3 kommentarer)  
 • Serverar: 4 portioner
 • Tid: 1 timme
Skriv ut

Stuvad potatis blir så saftigt och gott. Passar bra med isterband men det kan bytas ut till vanlig korv eller annat man önskar!

Ingredienser

Instruktioner

 1. Skär potatisen i mindre bitar. Blanda mjölk och mjöl så att det inte finns några klumpar kvar. Stek potatisbitarna i smöret utan att det tar färg. Häll på mjölk- och mjölblandningen och rör om samtidigt som du blandar ner dillen. Salta och peppra. Om stuvningen blir för seg så späd med lite mjölk. Stek isterbanden i en het panna. Isterbanden är så pass feta att du ej behöver något fett.
 2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (3)

 • berggrenskan 20 april 2009

  Alltid lika gott

 • fisen07 12 augusti 2009

  ISTERBAND skulle kunna leva på det,

 • timman 8 september 2009

  Gott med Isterband, stuvad potatis är någonting nytt, det blev jätte gott, brukar ha potatismos och rödbetor annars, men nu kan man ju variera sig lite :) Tack! Jag har ett tips för er som inte vill stå vid spisen. Det går lika bra att steka dem i ugnen, då slipper man också fettstänket som blir vid stekning på spisen. Jag brukar halvera korvarna på längden, lägga dem i en ugnsfast form,jag använder en teflonform, då slipper man att de fastnar och man behöver inte smörja formen innan, det blir ju så mycket fett av Isterbanden i sig. 175 grader tills de fått den färg jag vill att de ska ha, det brukar ta ca 15-20 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.