Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isterbandslåda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som inte kräver allt för mycket tid vid spisen.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna eller skiva potatisen och låt den koka 5-10 minuter. Lägg i en smord eldfast form. Skär purjolöken i fina strimlor och strö över. Kläm ut isterbanden och lägg ovanpå. Salta och peppra. Blanda creme fraiche och grädde. Smula i en buljongtärning. Pressa i vitlöken. Blanda ner riven ost och slå över isterbanden. Gratinera i ugn 225° tills det är genomvarmt och fått fin färg (cirka 20-30 minuter)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 17 december 2007

    Jag tyckte det var supergott...

  • zonale 15 mars 2008

    Gott och annorlunda sätt att laga till isterband på. Ska definitivt laga det igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.