Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk basilikakotlett

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 8 minuter
Skriv ut

Mozzarellagratinerad kotlett på en bädd av pasta - viva Italia!

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort det mesta fettet, skåra kanten. Stek kotletterna i smör ca 2 minuter per sida. Salta, peppra och lyft över till ugnsfat. Lägg skivad tomat på kotletterna. Täck med riven ost blandad med basilika. Gratinera i 225 º tills osten smält, 7-8 minuter. Häll bort en del av fettet i stekpannan, vispa sedan ur den med tomatpuré och buljong som du smaksatt med persilja och vitlök. Lägg upp den kokta pastan. Häll på buljongen. Lägg kotletterna överst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.