Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk bondomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnsomelett är behändig allt-i-ett-mat. Det tar en stund för den att bli färdig i ugnen, men under tiden kan du ju alltid duka vackert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Koka pastan halvfärdig i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.
  3. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Bryt broccolin i buketter. Strimla paprikan. Fräs alla grönsaker, pasta och kassler i smör i en stekpanna. Lägg i en smord ugnssäker form.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk. Smaksätt med salt och peppar. Slå över äggsmeten, fördela den rivna osten över gratängen och grädda i ugnen i ca 45 minuter.
  5. Servera med en matig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.