Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk broccolisallad med sardeller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch förrätt med extra vällagrad ost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela broccolin i buketter och skär stjälken i tjocka skivor. Koka i saltat vatten 1 minut. Slå av vattnet och rör ner smö&rapsolja oliv.
  2. Skala apelsinen med kniv och skär fruktköttet i bitar. Häll av kronärtskockorna. Hacka sardellerna.
  3. Blanda ihop salladen och lägg upp på tallrikar. Salta, peppra och hyvla över ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.