Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

160 kalorier per portion En färgstark fiskgryta som återfinns i många varianter över hela Italien och runt Medelhavet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, vitlöken och morötterna. hacka selleristjälkarna och timjan.
  2. Värm en stor kastrull med oljan. Fräs vitlök, lök, selleri och morot på svag värme i 10 minuter tills grönsakerna har mjuknat.
  3. Blanda i tomater, timjan, lagerblad, apelsinskal, apelsinsaft och buljong. Lår det koka i 10 minuter utan lock.
  4. Skär under tiden fisken i stora bitar, lägg ned dem i kastrullen och koka i 3 minuter. Tillsätt tillsist skaldjuren och koka ytterligare i 2 minuter.
  5. Servera i djupa tallrikar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.