Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk gratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är bara så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
  2. Skala och hacka selleri och lök. Fräs i olja tillsammans med köttfärsen. Rör i tärnad skinka och tomatpuré och fräs en minut. Späd med krossade tomater och grädde och tillsätt hackad vitlök. Koka i 10 minuter och smaka av med sambal oelek, salt och peppar.
  3. Blanda ner pastan och häll i en form. Dela körsbärstomaterna och lägg ovanpå. Strö över osten och gratinera i 225° 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • viralottan 31 maj 2009

    Perfekt bjudlunch!!! Jag gjorde en dubbel sats och det blev lagom till en långpanna. Skinkan gav väldigt god smak. Toppbetyg från hela familjen o gäster!!! ps. försöker ladda upp en bild också. ds

  • viralottan 31 maj 2009

    Laddade upp fel bild... Ta bort den om du kan. Förlåt!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.