Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk gratäng med cajunsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite "crossover" smaker

Ingredienser

Instruktioner

Skala och grovriv morot och selleri. Skala och hacka löken. Bryn färsen grynig i matfettet i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Rör i chilisås, och cajunkryddanr. Låt koka 5 minuter. Varva pasta och köttfärs i en ugnssäker form. Strö över ost, värm och gratinera i 225° i ugn 5-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.