Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk grön potatissallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett gammalt recept, som jag hade glömt, kommer inte riktigt ihåg vem jag fick de av, men den är verkligen jätte god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skal, låt svalna. Under tiden mycket smått eller kör i mixen, sardeller, kapris, vitlök, persilja, oregano och basilika. Lägg över allt det hackade i en skål, blanda i vitvinsvinäger, olivolja och peppra, rör om.
  2. Skala de avsvalnade potatisen och skär i kubber i önskad storlek, lägg över potatiskubberna i skålen med örtblandningen, blanda försiktigt så det inte blir mos, smaka av med ev salt. Låt vila minst 30 minuter innan servering.
  3. Mycket gott till både kött och fisk.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 9 oktober 2008

    Kanongott!

  • lotteschioler 28 januari 2011

    Absolut både ett mkt gott sätt att tillaga potatis och dessuton nyttigare!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.