- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Ett gammalt recept, som jag hade glömt, kommer inte riktigt ihåg vem jag fick de av, men den är verkligen jätte god!
Instruktioner
- Koka potatisen med skal, låt svalna. Under tiden mycket smått eller kör i mixen, sardeller, kapris, vitlök, persilja, oregano och basilika. Lägg över allt det hackade i en skål, blanda i vitvinsvinäger, olivolja och peppra, rör om.
- Skala de avsvalnade potatisen och skär i kubber i önskad storlek, lägg över potatiskubberna i skålen med örtblandningen, blanda försiktigt så det inte blir mos, smaka av med ev salt. Låt vila minst 30 minuter innan servering.
- Mycket gott till både kött och fisk.
Publicerat den
22 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kanongott!
Absolut både ett mkt gott sätt att tillaga potatis och dessuton nyttigare!