Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk grönsakspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jätteläcker lite annorlunda paj med kryddning i pajdegen! Har varit en klar favorit jos oss i 20 år både bland barn och vuxna. Den har dock inte så mycket med det Italienska köket att göra annat än att den ska kryddas med Italiensk salladskrydda.

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta ihop degen, låt den vila 30 min. Förgrädda 15 min, 225 grader Hacka grönsaker och lök i lagom stora kuber. Fräs lök, paprika, aubergine. Häll i tomater, kryddor och crème fraiche. Smaka av med pressad vitlök. Låt puttra tills löken är mjuk. Häll fyllningen i pajskalet, häll på rikligt med riven ost. Grädda 10-15 min, 225 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.