Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En gryta på färsk skinka med smak av tomat och basilika. Köttet behöver inte brynas utan får koka i buljong tillsammans med grönsakerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta eller couscous. Blanda skinkstrimlorna med soja. Koka upp vatten, buljongtärning, tomatpure och vitlök.
  2. Lägg i skinkan i omgångar och koka den 10 minuter. Tillsätt purjolök, selleri och salvia. Koka ett par minuter så grönsakerna blir mjuka.
  3. Runda av med creme fraiche. Servera med kokt pasta eller couscous.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.