Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk ketchup med grillad salsicca

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Tips! Välj ekologiskt! Alla våra ingredienser i detta recept finns som ekologiska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken, vitlöken och de soltorkade tomaterna i olivolja i 3 minuter. Tillsätt krossade tomater, vinäger, honung och oregano. Låt koka sakta i 4-5 minuter. Låt svalna något, mixa med stavmixer och smaka av med salt och svartpeppar. Låt ketchupen stå kallt innan servering.
  2. Salsiccia: Grilla salsiccian runt om i 15-18 minuter så att den blir helt genomgrillad, gärna indirekt under lock. Servera med ketchupen och en sallad. Överbliven ketchup håller 10 dagar i kylskåp.
  3. Servera gärna med grillade grönsaker eller en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.