- Serverar: 6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Tips!
Välj ekologiskt! Alla våra ingredienser i detta recept finns som ekologiska.
Instruktioner
- Fräs löken, vitlöken och de soltorkade tomaterna i olivolja i 3 minuter. Tillsätt krossade tomater, vinäger, honung och oregano. Låt koka sakta i 4-5 minuter. Låt svalna något, mixa med stavmixer och smaka av med salt och svartpeppar. Låt ketchupen stå kallt innan servering.
- Salsiccia:
Grilla salsiccian runt om i 15-18 minuter så att den blir helt genomgrillad, gärna indirekt under lock. Servera med ketchupen och en sallad. Överbliven ketchup håller 10 dagar i kylskåp.
- Servera gärna med grillade grönsaker eller en sallad.
Publicerat den
14 juni 2016
Liknande recept
Skriv kommentar