Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk köttfärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äkta italiensk köttfärssås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlök och lök. Häll olja i en stekpanna och fräs löken tills den blir guldgul.
  2. Lägg i köttfärsen, rör om och låt den fräsa med löken. Tillsätt tomatpuré, salt och peppar och späd med vatten.
  3. Koka såsen med locket på glänt ca 15-20 minuter. Tillsätt litet söndersmulad basilika mot slutet av kokningen.
  4. När såsen är nästan färdig häll i vinet och grädden. Servera med parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.