Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk korvgryta med keso

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel, men mycket god korvgryta!

Ingredienser

Instruktioner

Ta av skinnet från korven och skär i bitar. Strimla paprikan och skiva squashen i halvmånar. Varva grönsakerna i en stor stekpanna eller gryta. Häll på tomatkrosset, pressad vitlök och kryddor. Fördela korvbitarna över. Låt grytan småputtra 10-15 min, tillsätt vatten och mer kryddor vid behov. Häll ner keson mot slutet, bara så den blir varm och blandas i grytan. Servera med pasta eller bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.