Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk kyckling med varm bönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt tillagad och jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett längsgående snitt i kycklingfiléerna. Hacka oliverna och fyll filéerna. Stek på medelvärme ca 8 minuter per sida.
  2. Spola av bönorna och låt dem rinna av. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Tärna tomaterna.
  3. Fräs vitlöken i olivoljan. Blanda ner bönor och tomathack i kastrullen och tillsätt vinäger, socker och salt. Låt puttra några minuter. Strimla basilikabladen och blanda ner i kastrullen.
  4. Servera med kycklingen och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.