Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Den här pajen är gudomligt god!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Befria kycklingen från skinn och ben. Dela i mindre bitar. Ansa och skiva svampen. Fräs i lite matfett med pressad vitlök. Låt paprikan rinna av. Dela den i mindre bitar. Tärna oliverna.
  2. Blanda samman kycklingen med svamp, paprika, oliver och nyriven parmesanost. Fördela allt i det förgräddade pajskalet.
  3. Vispa ihop äggen med crème fraiche, mjölk, oregano, salt och peppar. Häll alltihop över pajen.
  4. Grädda mitt i ugnen tills äggstanningen har fått fin färg, ca 30-40 minuter.
  5. Garnera med gröna och svarta oliver och färsk oregano.
  6. Servera gärna med en tomatsallad med basilikadressing, eller med en grön sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jossanbla 21 augusti 2010

    Jättegod :) Gjorde den här pajen till fredagsmys & den passade perfekt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.