Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk kycklingpasta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel gryta med spenat och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Koka pastan. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • evasonia 12 november 2007

    jodo mums

  • Cassiopeya 29 november 2010

    Min absoluta favoritkycklingrätt! Var längesen nu, men hoppas på att få äta den på lördag =)

  • RosaMaggan 30 november 2010

    Ja, hemma hos mig är den nästan lika vanlig som spagietti med köttfärssås är i många andra hem! En riktig vardagshjälte.

  • Alfy 1 oktober 2013

    Har lagat den själv 3 ggr och även delat med mig receptet till flera kompisar som har älskat det! Har en kompis på besök ikväll så tänkte han skulle få smaka på detta också. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.