Blev bjuden på denna hos en vän och den är så förtrollande god. Man vill äta den jämnt! Passar till vardag och fest.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 g.
Pensla kycklingfileérna med chilisåsen.
Riv brödet i bitar. Blanda det med olivolja och salt och rosta det gyllene på plåt i ugnen eller i stekpanna.
Salta, peppra och bryn kyckligfileérna snabbt. Lägg över dem i en form och färdigstek i ugnen ca 15 minuter till 68 grader innertemperatur.
- Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna eller i strimlor på dubbelt hushållspapper i mikrougn 2-3 min.
- Riv salladen i bitar och bottna ett uppläggningsfat med den. Tärna och strö över avokado, tomater i bitar och krossade valnötter.
- 6Toppa salladsfatet med skivad kycklingfilé, det rostade brödet, skivad cambozola och det knaperstekta baconet.
- Salta och peppra och ringla över lite balsamvinäger och olivolja.
Publicerat den
26 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag håller med dig. Man vill äta den jämt. Kanske prova till frukost nån gång.......
smällgott! fast jag fuskade med färdiggrillad kyckling (dutta på sweet chili sås på den) å rostad formfranska som skars i tärningar å toppade salladen innan olivolja, balsamvinäger å kryddor tillsattes.
smällgott! fast jag fuskade med färdiggrillad kyckling (dutta på sweet chili sås på den) å rostad formfranska som skars i tärningar å toppade salladen innan olivolja, balsamvinäger å kryddor tillsattes.
Goda härliga smak-kombinationer! :) Tillbehör till "Filetto di pollo con salsa di gorgonzola" = Kycklingfilé med gorgonzolasås ;)