Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En tjock, mustig soppa är perfekt under kyliga vinterkvällar.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kycklingbröstet i en stor kastrull och slå på buljong och grädde. Koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 20 minuter. Koka under tiden upp lättsaltat vatten i en stor, tjockbottnad kastrull. Lägg i pastan, koka upp på nytt och koka pastan i 10-12 minuter eller tills den är färdig men fortfarande har kvar lite tuggmotstånd. Låt pastan rinna av noga och håll den varm. Smaka av soppan med salt och peppar. Rör ut majsenan i mjölken och vispa sedan ner den i soppan. Tillsätt pastan och majs och låt allting bli riktigt genomvarmt. Häll upp soppan i varma djuptallrikar och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.