Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk lasagne

(2 kommentarer)  
Italiensk lasagne Italiensk lasagne
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gjorde denna lasagnen igår och hela familjen tyckte den var jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttfärssås: Skär bacon i strimlor och stek i en gryta. Tillsätt köttfärs och lök och stek tills köttet är brunt. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt såsen sjuda i 15-20 minuter.
  2. Bechamelsås: Smält margarinet i en gryta och rör ner mjölet. Tillsätt mjölken lite i sänder. Låt såsen koka upp och tillsätt salt och muskot.
  3. Fördela lasagneplattorna, köttfärssåsen, bechamelsåsen och osten i lager i en ugnsfast form. Börja och sluta med bechamelsås. Strö över resten av den rivna osten på lasagnen och gratinera i 200° i 35-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • UllaC 10 mars 2010

    Har ätit denna lasagnen till middag idag och den var jättegod. Ger rätten en 5:a (minst).

  • UllaC 12 mars 2010

    Jag packat matlåda inför lördagens lunch på jobbet och lagt på skivade tomater ovanpå. Jättesmarrigt!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.