Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk linspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Otroligt god och smakrik linspasta med medelhavssmaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hacka den gula löken, auberginen, vitlöksklyftorna och den röda paprikan fint. Fräs i lite olivolja tills allt mjuknar och får färg. Hacka oliverna grovt och rör ner tillsammans med de övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Koka upp och låt sjuda i 20 minuter eller tills linserna är mjuka.
  3. Sprid ut salladen på ett fat. Skiva rödlöken och hacka tomaterna. Sprid ut över salladen tillsammans med krassen eller groddarna. Vispa ihop balsamvinäger, dijonsenap, olivolja, oregano, salt och peppar i en skål. Ringla över salladen.
  4. Servera såsen tillsammans med pastan och salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.