Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk mandelglass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Verkligen god nu till sommaren med litet jordgubbar till! God även till en kopp kaffe!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta mandeln i en torr stekpanna. Hacka chokladen.
  2. Vispa ihop äggulor och florsocker. Rör i kesella, mandel och choklad. Vispa grädden och rör ner den. Häll smeten i en avlång form. Låt den stå i frysen minst 4 timmar.
  3. Ta ut glassen ur frysen ca 30 minuter före serveringen. Stjälp upp den på ett fat och dekorera med litet choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.