Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk omelett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och mättande omelett med pasta. Perfekt om man har överbliven pasta som man inte vet vad man ska göra med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på grillelementet i ugnen.
  2. Hetta upp hälften av margarinet i en stekpanna, pannan måste tåla ugnsvärme. Tillsätt löken och fräs på svag värme under omrörning tills den är mjuk.
  3. Tillsätt skinkan och fräs ca 1 minut under omrörning. Lägg lök och skinka på en tallrik så länge.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk i en skål, smaka av med salt och peppar. Rör ner pasta, lökfräset, paprika och fetaost i äggsmeten.
  5. Hetta upp resten av margarinet i samma stekpanna. Häll äggsmeten i pannan, strö över osten. Stek på medelstarkvärme tills äggsmeten börjar stanna i kanterna.
  6. Ställ hela stekpannan under ugnens grillelement tills omeletten stelnat. Skär upp i bitar inför serveringen. Servera gärna en grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PaulaPudding 9 september 2009

    Jag ökade mängden mjölk och gjorde en ugnsomelett istället. Jättegod. Tack för tipset. ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.