Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk Pastasallad

 
  • Serverar: 6-12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett recept som jag fått från en kompis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Rör ihop crème fraiche, majonnäs, olja, vinäger, senap, hackad dill, socker, salt, peppar och italiensk salladskrydda efter smak. Pressa i vitlöken. Skär ost och äpple i små tärningar och lägg tärningarna i såsen. Lägg i sparris. Rör om ordentligt och låt gärna såsen mogna i ett par timmar innan pastan tillsätts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.