Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk räkpasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Otroligt god och lättlagad pastarätt. Låt dig inte skrämmas av vitlöksmängden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och sätt dem åt sidan. Sätt på pastavattnet och kok spagettin medan du lagar tomatsåsen.
  2. Tomatsås: Hacka tomater och vitlöken. Använd en stor vitlök, gärna 15 klyftor. Stek tomat och vitlök i olivoljan tills den blir en krämig sås. Krydda med salt, peppar och lite socker, eventuellt mer olivolja.
  3. När spagettin är al dente och tomatsåsen är färdig tillsätter du räkorna. Häll av pastavattnet, blanda sås med räkor och spagetti.
  4. Serverar med hackad basilika, riven parmesanost och ruccola.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ladybe 17 april 2009

    Väldigt god :)

  • kaja5 20 november 2012

    Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.