Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk salamipaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svårighetsgrad: Medel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered och tillaga pajskal i god tid, 2 timmar eller mer i förväg. Förgrädda i 200°C.
  2. Finstrimla salami. Skala och skär rödlök i tunna skivor. Skala och finhacka vitlök. Tärna tomater. Sätt ugnen på 175°C.
  3. Hetta upp olja i stekpanna. Lägg ner lök och vitlök och fräs löken kort stund tills den mjuknat. Tillsätt salami och tomater. Dra åt sidan.
  4. Strimla basilika och grovriv parmesan. Häll det i pannan. Vispa upp ägg med gaffel i en skål. Tillsätt mjölk, grädde, salt och peppar. Häll äggsmeten över pajen. Sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • michaelarehn 6 september 2009

    Det här ska jag testa idag, återkommer med betyg :))

  • kaskadfurstinnan 16 maj 2010

    Mums, jättegod! Tack för receptet, den kommer att bli en favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.