Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk smörgåslängd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den här är bra att bjuda på till ett smörgåsbord. Längden räcker till 6 bitar står det i receptet, men äter man bara längden så räcker den till 2 max 3 personer. Bild kommer senare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut en brödskiva.
  2. Blanda och bred på fyllning nr 1 Täck med nästa brödskiva. Blanda och bred på fyllning nr 2. Täck med nästa brödskiva.
  3. Blanda och bred på ett tunt lager med kesella och honung på ovansidan och längs kanten. Stoppa gärna den fyllda längden i plastpåse och låt den dra ett par timmar i kylskåp,så den blir saftig.
  4. Garnering: Snurra och lägg på skivor av kalkon och salami. Lägg på små kärnfria bitar av melon och skalade kiwiskivor. Spetsa hela jordgubbar på tandpetare och stick ner dem i kalkon snurrorna som kan behöva hjälp att hållas på plats. Lägg salladsblad runtom eller tryck fast dem på kanten. När du garnerar tänk på att längden ska skäras i 6 st lika stora bitar med samma mängd pålägg på varje bit.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annica_johansson 9 augusti 2009

    Sallad? ja, det hade jag inte hemma då det fick bli utan och melon hade jag inte heller hemma men det gick bra ändå och gott blev det också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.