Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk varm choklad med amarettogrädde

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Den italienska varianten är tjockare än klassisk varm choklad och smakar gudomligt tillsammans med grädden med mandellikör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Varm choklad:
  2. Finhacka chokladen och lägg den i en kastrull med övriga ingredienser. Koka upp chokladen under omrörning tills den tjocknat.
  3. Amarettogrädde:
  4. Vispa grädde och florsocker fluffigt och rör ner amaretton. Hacka chokladen till garnering.
  5. Häll upp chokladen i glas och toppa med amarettogrädde, hackad choklad och kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.