Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska biffar i medelhavssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Car mia! Leta fram de soltorkade tomaterna och laga en krämig sås till färsbiffarna.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma 8 jämnstora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida. Ta upp biffarna och gör rent pannan. Hacka tomaterna. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg i biffarna. Låt puttra ca 2 min. Smaka av med salvia, salt och peppar. Servera med pasta och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LadyBump 18 januari 2009

    Supergoda och superenkla att göra! Rekomenderas varmt. Gör gärna extra mycket sås så ni slipper slås om de goda dropparna... Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.