Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska biscotti

 
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Spröda skorpor som är goda till ett glas vin alternativt kanelkaffe eller varm choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 175 - 150 grader
  2. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och rivet apelsinskal. Tillsätt äggen och arbeta samman till en deg. Arbeta till sist in mandlarna.
  3. Forma degen till långa längder, ca 5 cm breda och 2 cm tjocka. Lägg dem på bakpappersklädd plåt. Pensla med uppvispat ägg.
  4. Grädda längderna mitt i 175 grader varm ugn ca 20 minuter eller tills de fått lite färg. Låt längderna svalna lite.
  5. Skär de avsvalna längderna i sneda smala bitar. Rosta dem i 150 grader varm ugn i ca 20 minuter.
  6. Låt kakorna bli helt kalla innan de läggs i burk med tättslutande lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.