Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska biscotti

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Gott till kaffe och rödvin

Ingredienser

Instruktioner

Rosta mandlarna i torr stekpanna. Blanda allt utom mandeln till en deg i matberedare. Tillsätt mandeln och kör bara ett par varv. Mandeln får inte bli för mycket hackad. Ta upp degen på bakbordet och forma två längder Lägg på bakpappersklädd plåt och baka i 200 grader i 20 minuter. Låt svalna och skär i sneda skivor. Torka i 100 grader ca en timme med ugnsluckan lite på glänt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.