Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska chokladpinnar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En sån till kaffet är man glad resten av dagen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör och socker i matberedare. Tillsätt övriga ingredienser. Dela degen i fyra bitar. Rulla längderna lika långa som plåten, två rullar på en plåt. Platta ut dem lite grann.
  2. Ugnsvärme: 175°, 11 – 13 minuter.
  3. Skäres värma, 3 cm breda på snedden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Martiinas 18 maj 2013

    Hur goda och enkla som helst, passar perfekt att ha tillhands i frysen om man får oväntat besök !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.