Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska fiskspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skinka ger fisken fin smak och gör att den håller ihop på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i 12 bitar, strö över peppar och citronskal. Dela skikan i halvor på längden. Vira en skinkskiva runt varje fiskbit och trä upp dem på 4 blötlagda träspett.
  2. Dela, kärna ur och tärna tomaterna, skiva salladslöken. Fräs löken snabbt i smör och rapsolja. Tillsätt créme fraiche, rör ner tomaterna och koka upp.
  3. Pensla fiskspetten med smör-&rapsolja och grilla dem ca 6 minuter. Servera spetten med färsk potatis och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.